Ομόνοια: Σε 20 μέρες διαθέσιμος ο Σιβού

Ένα 20ήμερο θα χρειαστεί ο 27χρονος Νιγηριανός μέσος Αμπντουλάχι Σιβού για να αγωνιστεί με την φανέλα της Ομόνοιας, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον κυπριακό σύλλογο.

Αρκετό διάστημα ακόμα θα χρειαστεί ο Αμπντουλάχι Σιβού για να αγωνιστεί με την φανέλα της Ομόνοιας. Ο Νιγηριανός μέσος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της κυπριακής ομάδας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 27χρονος διεθνής, που αυτό το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Μπούρσασπορ, βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, ωστόσο θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες για να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα.

Ο παίκτης περιμένει την επανέναρξη των προπονήσεων για να μπει στο πρόγραμμα με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ σημειώνεται πως η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στα τέλη του περασμένου Ιουλίου σε αγώνα της πρώην ομάδας του.

Ο Σιβού δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της Κύπρου για τα πλέι-οφ του Champions League την προσεχή Τρίτη (29/9), όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-0 από το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα