Ριβάλντο για Σουάρες: «Δεν έπρεπε να είχε φύγει από την Μπαρτσελόνα»

Ο Ριβάλντο δήλωσε μεγάλος φαν του Λουίς Σουάρες και τόνισε πως μόνο η ηλικία του θα μπορούσε να είναι λόγος για να μην μείνει στην Μπαρτσελόνα.

Θέση για την απομάκρυνση του Λουίς Σουάρες από την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να υπογράψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε και ο Ριβάλντο. Ο θρυλικός παίκτης των «μπλαουγκράνα», ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, είπε πως ο Σουάρες θα έπρεπε να είχε φύγει από τους Καταλανούς μόνο για την ηλικία του, δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανείς άλλος λόγος.

Αναλυτικά ο Βραζιλιάνος είπε για τον 3ο σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα:

«Ο Λουίς Σουάρες πήρε εξαιρετική απόφαση με το να αποφασίσει να υπογράψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα ήθελα να μείνει στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Κούμαν έκανε σαφές ότι περίσσευε των απαιτήσεών του κι εκείνος έπρεπε να πάει σε έναν σύλλογο που θα τον εκτιμούσαν.

Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά για τον Σουάρες στην Ατλέτικο, είμαι φαν ενός παίκτη που δεν θα έπρεπε να έχει φύγει από την Μπαρτσελόνα. Είναι ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και μόνο η ηλικία θα έπρεπε να είναι ο λόγος για να τον αφήσουν να φύγει.

Ο Σουάρες είναι ένας σπουδαίος μαχητής και υπέγραψε στον τέλειο σύλλογο. Είναι σπουδαίος για την Ατλέτικο, ένας εξαιρετικός σκόρερ ένας μεγάλος μαχητής κι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρίας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα