Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε Σερζίνιο Ντεστ (video)!

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του 19χρονου, Αμερικανού, διεθνούς, δεξιού μπακ, Σερζίνιο Ντεστ, από τον Αγιάξ, με ρήτρα αποδέσμευσης συμβολαίου 400 εκ. ευρώ!

Ποτέ στα 120 χρόνια (και πλέον...) ιστορίας της Μπαρτσελόνα δεν είχε φορέσει την φανέλα της πρώτης της ομάδας παίκτης προερχόμενος από τις Η.Π.Α.

Ο Σερζίνιο Ντεστ, που ανακοινώθηκε την 1η μέρα του Οκτώβρη θα έχει την ιστορική αυτή πρωτιά αφού ο Καταλανικός σύλλογος ανακοινώσε την απόκτηση του 19χρονου, δεξιού, οπισθοφύλακα (και φουλ-μπακ) από τον Άγιαξ αντί 21 εκ. ευρώ (συν άλλα 5 υπό μορφή μπόνους)

Για τον παίκτη που, πέρσι προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα», προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του, ενδιαφέρθηκε κι η Μπάγερν Μονάχου αλλά οι «μπλαουγκράνα» αναδείχθηκαν νικητές στο μεταγραφικό «μπρα ντε φερ» και του έβαλαν στο 5ετες συμβόλαιο του ρήτρα αποδέσμευσης 400 εκατ. ευρώ.

Ο Ντεστ θα παρουσιαστεί επίσημα από την Μπάρτσα την Παρασκευή (2/10) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου, η οποία θα προβληθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ομάδας

Την περασμένη σεζόν ο 19χρονος αμυντικός είχε 38 συμμετοχές με τον Άγιαξ, ενώ πέτυχε 2 γκολ και χρεώθηκε 6 ασίστ.

Είναι η τέταρτη φετινή μεταγραφής της Μπαρτσελόνα μετά τους Πιάνιτς, Πέδρι και Τρινκάο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα