Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε τον Μαρκ Ρόκα

Τον Ισπανό μεσοαμυντικό Μαρκ Ρόκα απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου από την Εσπανιόλ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (4/10) ο βαυαρικός σύλλογος.

Ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου είναι από σήμερα (4/10) ο Μαρκ Ρόκα. H πρωταθλήτρια Ευρώπης κατέβαλε στην Εσπανιόλ, τέως ομάδα του παίκτη, η οποία υποβιβάστηκε φέτος από την Primera Division, 15 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού μέσου.

Την ανακοίνωση της μεταγραφής έκανε ο βαυαρικός σύλλογος μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε. Ο Ρόκα, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας της Βαρκελώνης, υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπάγερν έως το 2025.

Στην Εσπανιόλ αγωνιζόμενος για μία τετραετία (2016-20) ο 23χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας άσος κατέγραψε 121 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ. Το καλοκαίρι του 2019 κατέκτησε το Euro U21 με το ισπανικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Μπάγερν ο Ρόκα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ένα όνειρο που είχα γίνεται πραγματικότητα. Πιστεύω ότι η Μπάγερν είναι το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο και έχει ισχυρή παράδοση. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα χρώματα αυτού του σπουδαίου συλλόγου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα