Ο Στεργιάκης «κλείνει» στην Μπλάκμπερν

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Στεργιάκης, θα γίνει παίκτης της Μπλάκμπερν αποχωρώντας από τη Σλάβια Σόφιας.

Το καλοκαίρι του 2018 είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος τελικά δεν προχώρησε στην απόκτησή του. Τελικά, ο τερματοφύλακας, Αντώνης Στεργιάκης, έμεινε τότε στη Σλάβια Σόφιας και σήμερα αναμένεται να βρεθεί στην Αγγλία.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας με την Ελπίδων, Αντώνης Στεργιάκης, θα γίνει παίκτης της Μπλάκμπερν. Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, η Μπλάκμπερν ολοκλήρωσε χθες τη συμφωνία της με τη Σλάβια Σόφιας, καθώς και με τον Στεργιάκη που βρίσκεται στο τελευταίο έτος της συμφωνίας του με την ομάδα της Βουλγαρίας.

Ο Στεργιάκης θα ανταγωνιστεί με τον Τόμας Καμίνσκι, ο οποίος έφτασε από τη Γάνδη τον Αύγουστο, επιτρέποντας μάλιστα το δανεισμό του Άντριου Φίσερ. Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει 62 εμφανίσεις με τη Σλάβια Σόφιας στην κορυφαία κατηγορία του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, ξεκινώντας σε δύο παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν.

Έχει επίσης πέντε συμμετοχές με την εθνική Ελπίδων.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα