Το δράμα του Ντάνι Ρόουζ και η μάχη με την κατάθλιψη

Ο Άγγλος αμυντικός της Τότεναμ, Ντάνι Ρόουζ, αποκάλυψε ότι «πολέμησε» την περασμένη σεζόν την κατάθλιψη, όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τραυματισμούς και διάφορα οικογενειακά προβλήματα.

Ο Ρόουζ υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον Ιανουάριο του 2017, ο οποίος τον κράτησε οκτώ μήνες εκτός γηπέδων, πριν επιστρέψει στην Τότεναμ για να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην ομάδα της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.


«Δεν είναι μυστικό, έχω περάσει δύσκολες στιγμές στην Τότεναμ τη φετινή σεζόν. Έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο, όπου διαγνώστηκε ότι πάσχω από κατάθλιψη, για την οποία κανείς δεν ήξερε» δήλωσε ο Ρόουζ, ο οποίος είπε ότι δεν το είχε συζητήσει με τους γονείς του.


«Πιθανώς θα θυμώσουν πολύ διαβάζοντας αυτό, αλλά προτίμησα να το κρατήσω για εμένα. Τα πάντα ξεκίνησαν από την επέμβαση, όταν με ενημέρωσαν ότι δεν χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση. Με κορτιζόνη και ενέσεις πλούσιες σε πλάσμα και αιμοπετάλια, θα ήταν πιο σύντομη η επιστροφή μου. Θύμωσα πολύ. Δεν ήθελα να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο, δεν ήθελα να κάνω την αποθεραπεία» δήλωσε ο Άγγλος αμυντικός.


«Ο θείος μου αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης και είναι κάτι που προκάλεσε επίσης την κατάθλιψη. Έγιναν όμως και άλλα περιστατικά. Τον Αύγουστο η μητέρα μου υπέστη ρατσιστική κακοποίηση στο Ντονκάστερ. Ήμουν πολύ θυμωμένος και ανήσυχος. Στη συνέχεια, κάποιος ήρθε στο σπίτι μου και σχεδόν πυροβόλησε τον αδερφό μου στο πρόσωπο, μπήκαν με όπλο στο σπίτι μου» ομολογεί ο Ρόουζ.


Το ότι παίζει στην εθνική Αγγλίας βοήθησε τον Ρόουζ να ξεπεράσει τα προβλήματά του: «Η Αγγλία ήταν η σωτηρία μου και δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω αρκετά τον προπονητή μου και το ιατρικό επιτελείο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα