Ο Μέσι απειλεί το μυθικό ρεκόρ του Πελέ

Ο Λιονέλ Μέσι χρειάζεται άλλα τέσσερα γκολ στην Μπαρτσελόνα για να ξεπεράσει το ρεκόρ των γκολ με την ίδια ομάδα του θρυλικού Πελέ στη Σάντος.

Μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα είναι έτοιμος για να σπάσει ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός αρχηγός της Μπαρτσελόνα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να καταρρίψει ένα μυθικό ρεκόρ που αφορά γκολ στην ίδια ομάδα και μάλιστα του θρύλου του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Πελέ.

Ο 33χρονος επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε στην χθεσινή (7/11) νίκη (5-2) των Καταλανών επί της Μπέτις στο «Καμπ Νόου» για την 9η αγωνιστική της La Liga έφτασε αισίως τα 640 με την φανέλα των «μπλαουγκράνα». Έτσι, χρειάζεται πλέον άλλα τέσσερα για να ξεπεράσει την επίδοση του Πελέ, ο οποίος με τα χρώματα της Σάντος είναι σημειώσει 643 τέρματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι μετράει μέχρι σήμερα 447 γκολ στα μεγάλα «σαλόνια» του ισπανικού πρωταθλήματος, άλλα 188 στο Champions League, 53 στο Κύπελλο, 14 στο Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και 5 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Επόμενος αγώνας για την Μπαρτσελόνα είναι το παιχνίδι με την Ατλέτικο στις 21 του μηνός στην Μαδρίτη για την 10η αγωνιστική της La Liga.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα