«Ο Ράμος φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης κατά 80%»

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ Μαδρίτης. Την Δευτέρα (16/11) η συζήτηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για το τέλος μίας εποχής, καθώς ο Σέρχιο Ράμος είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός «El Chiringuito», ο αρχηγός των «μερέχνες» δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση ανανέωση της ομάδας του, η οποία περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο με μείωση αποδοχών 20%. Την ίδια στιγμή, ο Ισπανός αμυντικός ζητάει τριετές με 12 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Κάπως έτσι, οι πιθανότητες να αποχαιρετήσει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανέρχονται πια στο 80%, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ενώ ήδη φαίνεται ότι υπάρχουν προτάσεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ενδιαφέρονται η Γιουβέντους, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι, με το τρέχον συμβόλαιο του Ράμος να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου, εφόσον δεν υπογράψει πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του με τη «βασίλισσα», ο 34χρονος άσος έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει από τον Ιανουάριο του 2021 για το ερχόμενο καλοκαίρι με όποια ομάδα επιθυμεί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα