Σκωτσέζικα σενάρια για Σέλτικ και Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα που εδώ και σχεδόν έναν χρόνο είναι άνεργος, εμφανίζεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Σέλτικ, αν και εφόσον απομακρυνθεί ο Νιλ Λένον.

Από τον Δεκέμβριο του 2019, όταν είδε την πόρτα της εξόδου από την Έβερτον, βρίσκεται στο… ταμείο ανεργίας ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού σε γενικές γραμμές δεν βιάζεται να παίρνει τις αποφάσεις του. Είχε αρκετές προτάσεις στο διάστημα των 11 μηνών που έχει μεσολαβήσει από την τελευταία φορά που κάθισε στον πάγκο της Έβερτον, αλλά θέλει να πάει σε έναν σύλλογο με φιλοδοξίες και όχι μόνο για τα χρήματα.

Η Σέλτικ είναι μία από τις ομάδες που τον γλυκοκοιτάζουν. Η ομάδα της Γλασκώβης πάει από το κακό στο χειρότερο τη φετινή σεζόν, είναι 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς και ο τεχνικό της Νιλ Λένον βρίσκεται συνεχώς σε μία κατάσταση να παίζει το κεφάλι του από αγώνα σε αγώνα.

Σύμφωνα με τα σκωτσέζικα ΜΜΕ, ο Μάρκο Σίλβα είναι στη 2η θέση της σχετικής λίστας των υποψήφιων προπονητών. Πρώτος είναι ο πρώην τεχνικός της Μπόρνμουθ Έντι Χάουι. Υπάρχουν κι άλλοι τεχνικοί που έχουν μπει στο «σημάδι» της Σέλτικ, όπως οι Στράχαν, Μόγες, Ρος, Κλαρκ και Κένεντι.

Για την ώρα πάντως, αν τυχόν απομακρυνθεί ο Λένον, τότε η διοίκηση της Σέλτικ θα μιλήσει αρχικά με δύο προπονητές. Τον Σίλβα και τον Χάουι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα