Στην Όσιγιεκ ο Ίβουσιτς

Ο 23χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την κροατική ομάδα.

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία συμμετοχή με τη φανέλα των Πειραιωτών. Το συμβόλαιο του 23χρονου πορτιέρο δεν ανανεώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Η νέα του ποδοσφαιρική στέγη βρέθηκε με τον Ίβουσιτς να συνεχίζει την καριέρα του με τη φανέλα της Όσιγιεκ. Ο Κροάτης γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Όσιγιεκ, η οποία έγινε έτσι η πέμπτη ομάδα της καριέρας του μετά τις Ίντερ, Πράτο, Ίστρα και Ολυμπιακό.

Στις δηλώσεις που έκανε κατά την παρουσίαση του ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε: «Η Οσιγιεκ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του κροατικού πρωταθλήματος. Δεν είχα να σκεφτώ πολλά όταν με πλησίασαν, αποδέχθηκα αμέσως την πρότασή τους. Παρακολουθούσα τα παιχνίδια της Οσιγιεκ την περασμένη σεζόν και μάλιστα η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία στα ντέρμπι. Βρίσκομαι σε μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες και είναι στο χέρι μου να φτάσω ψηλά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα