Η σπάνια ιστορία του Ρονάλντο για τα ρολόγια του Μαραντόνα

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο μίλησε για τον καλό του φίλο Ντιέγκο Μαραντόνα και αποκάλυψε τι συνέβη σε μία συνάντηση που είχαν στη Μαδρίτη.

Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, ο Ρονάλντο, μίλησε για τον καλό του φίλο Ντιέγκο Μαραντόνα και για το πόσο του άλλαξε τη ζωή. Το «Φαινόμενο» μάλιστα αποκάλυψε και το δώρο που του είχε κάνει ο «Θεός» όταν τον ρώτησε γιατί φορούσε δύο ρολόγια.

«Ο Ντιέγκο άλλαξε τις ζωές πολλών ανθρώπων, φυσικά και τη δική μου» ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος για να συμπληρώσει: «Θα είμαι αιώνια ευγνώμων γιατί ήταν έμπνευση για μένα. Ο καθένας ζει τη ζωή του όσο καλύτερα μπορεί και δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν. Ήταν ένας ζεστός, φανταστικός, χαρούμενος και γεμάτος συναισθήματα άνθρωπος. Όλοι τον ερωτευτήκαμε και η κληρονομιά που άφησε στο ποδόσφαιρο είναι μοναδική».

Μιλώντας για μια συνάντησή τους στη Μαδρίτη, είπε: «Τον είχα ρωτήσει γιατί φορά πάντα δυο ρολόγια. Μου είπε πως η κόρη του, του είχε φορέσει τα ρολόγια και δεν τα έβγαζε ποτέ. Μου έδωσε το ένα, πήγα να το επιστρέψω, αλλά θύμωσε. Θα το κρατήσω για πάντα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα