«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Μοράτα για «γαλλικά» στο ματς της Γιουβέντους στο Mπενεβέντο

Ο Άλβαρο Μοράτα τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για τα όσα ξεστόμισε κατά του διαιτητή του Σαββατιάτικου αγώνα στο Μπενεβέντο για τη Serie A με συνέπεια ν' αποβληθεί μετά τη λήξη του αγώνα!

Όχι για μία, αλλά για δύο αγωνιστικές θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άλβαρο Μοράτα η Γιουβέντους, μετά την αποβολή του το περασμένο Σάββατο στο Μπενεβέντο κόντρα στην τοπική ομάδα (1-1) για την Serie A, όπου η «γηραιά κυρία» γνώρισε την 5η ισοπαλία της στις 9 πρώτες αγωνιστικές του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα λίγα δευτερόλεπτα μόλις μετά το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Πάσκουα, ο οποίος έγραψε στο φύλλο αγώνα περί «απρεπούς έκφρασης» με την οποία τον «στόλισε» ο εκνευρισμένος Ίβηρας.

Ο οποίος, το απόγευμα της Τρίτης (1/12), έμαθε από τον αθλητικό δικαστή πως του επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών αποκλεισμού από τα γήπεδα, κάτι που σημαίνει πως εκτός από το επικείμενο ντέρμπι του Τορίνου (05/12) απέναντι στη «γκρανάτα» θα χάσει και το επόμενο ματς κόντρα στην Τζένοα, εκτός έδρας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα