«Καρφί» Κονσεϊσάο προς Γκουαρντιόλα: «Κι εγω θα' χα νεύρα αν δεν νικούσα με τέτοιο μπάτζετ»!

Ο τεχνικός της Πόρτο, Σέρζιο Κονσεϊσάο, δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις Γκουαρντιόλα για τον αμυντικογενή τρόπο που παρέταξε την ομάδα του κι αναφέρθηκε στο μπάτζετ που διαθέτει ο Καταλανός για να «χτίσει» την Μάντσεστερ Σίτι 

Η Πόρτο έγινε η πρώτη ομάδα που «έκοψε» πόντους στην Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης (01/12) για τον 3ο όμιλο του Champions League (σ. το γκρουπ του Ολυμπιακού) αλλά η αμυντικόγενης της προσέγγιση, καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκάλεσε τόσο εντάσεις μεταξύ των δύο προπονητών, κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και... ψυχροπολεμικό κλίμα μετά το τέλος του!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στηλίτευσε τον τρόπο που έπαιξαν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας αλλά ο ομόλογος του των «δράκων», Σέρζιο Κονσεϊσάο, με την πρόκριση στους «16» εξασφαλισμένη, πλέον, όχι μόνο δεν έδειξε να μετανιώνει, αλλά πέταξε το «καρφί» του προς τον Καταλανό:

«Ήταν εκνευρισμένος ο Γκουαρδιόλα; Κι εγώ θα ήμουν εκνευρισμένος αν δεν νικούσα με την ομάδα και το μπάτζετ που έχει...», ήταν το αιχμηρό σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα