Ντρογκμπά για Μαραντόνα: «Όταν τον γνώρισα, ήταν σαν να πήρα την Χρυσή Μπάλα»

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θέλησε να αποχαιρετήσει με ένα συγκλονιστικό γράμμα τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Έχουν περάσει δέκα μέρες από την ημέρα που ο Ντιέγκο Μαραντόνα «έφυγε» από τη ζωή, αλλά ακόμα κανένας δεν το έχει συνειδητοποιήσει ότι ο «θεός» του ποδοσφαίρου δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, o οποίος είχε μία σύντομη συνομιλία μαζί του πριν κάμποσα χρόνια, μια συνομιλία που έμεινε βαθιά χαραγμένη στο μυαλό του.

Ο 42χρονος πλέον παλαίμαχος Ιβοριανός επιθετικός αποχαιρέτησε τον Μαραντόνα με ένα συγκλονιστικό μήνυμα που ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής σε είδα από μακριά, αλλά δεν είχα το θάρρος να σε πλησιάσω. Είμαι ντροπαλός, ακόμη κι αν δεν φαίνεται πάντα. Ξαφνικά εγώ, ο αρχηγός της Ακτής Ελεφαντοστού και παίκτης της Τσέλσι ένιωσα σαν μικρό παιδί μπροστά στον Θεό μου. Το περίεργο είναι πως το πρώτο μου ματς σε Μουντιάλ, το 2006, ήταν απέναντι στην Αργεντινή», ανέφερε αρχικά και κατέληξε:

«Όταν επιτέλους σε γνώρισα το 2018, ήταν η πιο όμορφη μέρα της καριέρας μου. Θυμάμαι που με αγκάλιασες και με φίλησες. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά δεν πατούσα στη γη πια και χρειάστηκε ώρα για να προσγειωθώ. Ήταν σαν να πήρα την Χρυσή Μπάλα. Μίλησα μαζί σου μόνο για δέκα δευτερόλεπτα, αλλά ήταν σαν να σε γνώριζα από πάντα. Υπήρξες σύμβολο, πρότυπο και η γλώσσα του ποδοσφαίρου, γεμάτος ζωή, τόλμη και ελευθερία. Πλέον θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα