Κούμαν: O Μέσι έχει συμβόλαιο και θ' αποφασίσει για το μέλλον του...

Ο προποντής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, αναφέρθηκε στα λεγόμενα του υπηρεσιακού, προέδρου του συλλόγου, Τούσκετς, ότι θα πούλάγε τον Μέσι το περασμένο καλοκαίρι, υπενθυμίζοντας ότι ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο και μόνο εκείνος μπορεί ν' αποφασίσει τι θα κάνει, επισημαίνοντας  ότι τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθούν την ομάδα

Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προέδρου της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Τούσκετς, ότι για οικονομικούς λόγους, ο ίδιος, θα είχε πουλήσει τον Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι, συνεχίζουν να προκαλούν αλγεινές εντυπώσεις στις τάξεις των φίλων των «μπλαουγκράνα», αλλά όχι μόνο εκεί.

Σχετικά ερωτήθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του Σαββατιάτικου (22.00) αγώνα με την Κάντιθ κι αφού υπενθύμισε ότι ο Αργεντινός αρχηγός της ομάδας έχει συμβόλαιο κι ότι μόνο εκείνος μπορεί ν' αποφασίσει το μέλλον του έψεξε τον Τούσκετς γιατί προκαλεί χωρίς λόγο αναστάτωση στα ενδότερα της ομάδας:

«Γνωρίζουμε την κατάσταση με τον Μέσι. Αν υπάρχει ένα άτομο που θα αποφασίσει για το μέλλον του, είναι ο ίδιος ο Λιονέλ. Σχόλια έξω από τον σύλλογο δεν με ενδιαφέρουν και δεν μπορούμε να τ' αποτρέψου. Όμως σχόλια από μέσα, είναι διαφορετικό δεν μας βοηθούν να διατηρήσουμε την συγκέντρωση που χρειαζόμαστε. Είναι η άποψη του και την σέβομαι, όμως ο Μέσι έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο κι εκείνος θ' αποφασίσει το μέλλον του. Τέτοια σχόλια δεν μ' αρέσουν» ανέφερε ο «δίχως μαλλιά στη γλώσσα» Ολλανδός.

Στη συνέχεια απάντησε στα σενάρια για απόκτηση του Νεϊμάρ από τους μπλαουγκράνα: «Ως ομάδα πρέπει να προσπαθείς να έχεις τους καλύτερους εδώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά. Θέλεις να έχεις τους καλύτερους στον κόσμο. Αν καταλήξουν σε μία ομάδα, ακόμη καλύτερα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα