Θετικός στον κορονοϊό ο Αμπέλ Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν θα κοουτσάρει την Παλμέιρας στα δύο ματς με Σάντος και Λιμπερτάδ.

Η Παλμέιρας έκανε στα μέλη της τα απαραίτητα τεστ για κορονοϊό και από αυτά προέκυψε ότι είναι θετικός ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο προπονητής του βραζιλιάνικου κλαμπ διαγνώστηκε θετικός στον covid-19.

Η επίσημη ενημέρωση της Παλμέιρας αναφέρει ότι ο προπονητής της έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Σάο Πάολο και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας παρακολουθεί στενά τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Έτσι από τη στιγμή που ο Πορτογάλος προπονητής έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό δεν μπορεί να προπονήσει την ομάδα και φυσικά ούτε να καθίσει στον πάγκο της. Στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Σάντος ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα κοουτσάρει την ομάδα του.

Στην τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας σε αυτό το παιχνίδι θα βρίσκεται ο στενός του συνεργάτης, Βίτορ Καστανέιρα, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει τις προπονήσεις της ομάδας. Εκτός από τον αγώνα με τη Σάντος ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα μπορέσει να βρεθεί στον πάγκο ούτε στο ματς με τη Λιμπερτάζ για τα προημιτελικά του Copa Lipertadores.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα