Μπέντνερ: «Είχα βρίσει τον Βενγκέρ για να αναγκαστεί να με διώξει»

Ο Νίκλας Μπέντνερ αποκάλυψε πως το 2013 είχε βρίσει τον Αρσέν Βενγκέρ, για να τον διώξει από την Άρσεναλ.

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προέβη ο Νίκλας Μπέντνερ, λέγοντας πως το 2013 είχε… βρίσει τον Αρσέν Βενγκέρ, για να τον διώξει από την Άρσεναλ.

Ο Δανός επιθετικός, μιλώντας στο «Four Four Two», αποκάλυψε την σπάνια ιστορία αυτή. Έχοντας επιστρέψει από τον δανεισμό στη Γιουβέντους, ήθελε να μετακινηθεί στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έδινε την συγκατάθεσή του και έτσι ο Μπέντνερ αποφάσισε να το πάει στα άκρα.

«Ο Βενγκέρ μου τηλεφώνησε και μου είπε: Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείς να φύγεις. Τότε αποφάσισα να τον καλέσω στο τηλέφωνο και να τον βρίσω, ώστε να αναγκασθεί να με διώξει», αποκάλυψε ο Μπέντνερ για να συμπληρώσει: «Όμως η προσπάθειά μου δεν είχε αποτέλεσμα και μου εξήγησε ότι έμεινα για το καλό του συλλόγου. Ήταν δύσκολο να συζητήσουμε μαζί. Αυτή είναι η μόνη φορά που είχαμε μια έντονη συζήτηση. Τον υπόλοιπο χρόνο, μόνο αυτός μου φώναζε».

Ο Δανός έμεινε στην Άρσεναλ και είχε σημειώσει δύο γκολ σε 14 συμμετοχές πριν αποχωρήσει για την Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία για την Νότιγχαμ Φόρεστ, την Ρόζενμποργκ και την Κοπεγχάγη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα