«Ο Ρέις δείχνει να προτιμά Ολυμπιακό από Σπόρτινγκ»

Ρεπορτάζ πορτογαλικού τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει ότι ο Ματέους Ρέις προτιμά τον Ολυμπιακό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρά τις πιέσεις των «λιονταριών» στην Ρίο Άβε για να τον αποκτήσουν.

Ο ιντερνετικός τηλεοπτικός σταθμός tvi24.pt. εκ Πορτογαλίας αναφέρθηκε εκτενώς στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ματέους Ρέις από Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η Ρίο Άβε έχει δεχτεί προτάσεις και από τους δύο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος σχολιάζει ότι «ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός αντίπαλος για τη Σπόρτινγκ» και «έχει σοβαρές πιθανότητες να αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή».

Από την πλευρά της η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τις εξαιρετικές σχέσεις της με την Ρίο Άβε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πλέον η υπόθεση λόγω των Πειραιωτών έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερα για τα «λιοντάρια».

Στο ίδιο ρεπορτάζ, υπογραμμίστηκε ότι ο Ρέις τέθηκε εκτός πλάνων στη Ρίο Άβε, επειδή πίεσε για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Βραζιλιάνος είχε μάλιστα αρνηθεί να παίξει στα προκριματικά του Europa League και έκτοτε προπονείται με τις «ρεζέρβες». Αυτό μαρτυρά την έντονη επιθυμία του να έρθει στον Πειραιά...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα