Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπιασε τη Λίβερπουλ στην κορυφή (Highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με σκορ 2-1 την Άστον Βίλα και έπιασε στην πρώτη θέση της Premier League τη Λίβερπουλ. Σπουδαίο διπλό για την Γουέστ Χαμ στο "Γκούντισον Παρκ" επί της Έβερτον.

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το 2021 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" επικράτησαν με σκορ 2-1 της Άστον Βίλα και έπιασαν στην πρώτη θέση τη Λίβερπουλ, η οποία τη Δευτέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον.

Η αναμέτρηση του "Όλντ Τράφορντ" ήταν συγκλονιστική με την Άστον Βίλα να αποδεικνύει ότι πολύ δύσκολα παραδίδεται. Ο Μαρσιάλ στο 40' έδωσε προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ μετά από μία υποδειγματική επίθεση.

Στην επανάληψη, όμως έσπασαν καρδιές. Ο Ντε Χέα υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακές αποκρούσεις για να κρατήσει το προβάδισμα για την ομάδα του, αλλά στο 58' ο Τραορέ κατάφερε και σκόραρε και έκανε το 1-1. Δεν πρόλαβαν οι φιλοξενούμενοι να χαρούν και πολύ και στο 61' ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η Άστον Βίλα πάλεψε μέχρι το τέλος να φύγει με τον βαθμό από το "Όλντ Τράφορντ", αλλά ο Ντε Χέα κράτησε όρθια τη Γιουνάιτεντ, την οποία το 2021 τη βρίσκει στην πρώτη θέση μαζί με τη Λίβερπουλ.

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Γουέστ Χαμ που επικράτησε με σκορ 1-0 εκτός έδρας της Έβερτον. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Ντέιβιντ Μόγες στο "Γκούντισον Πάρκ" από τη στιγμή που έφυγε από τον πάγκο της Έβερτον.

Για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ ήταν το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στο 2021 χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να νικήσει και να πλησιάσει στον πόντο τη Λίβερπουλ. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στη Γουέστ Χαμ σημείωσε στο 86' ο Σούτσεκ.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 1/1

Έβερτον-Γουέστ Χαμ 0-1

86' Σούτσεκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα 2-1

40' Μαρσιάλ, 61' πεν. Φερνάντες - 58' Τραορέ

Σάββατο 2/1

14:30 Τότεναμ-Λιντς

17:00 Κρίσταλ Πάλας-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

19:30 Μπράιτον-Γουλβς

22:00 Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ

Κυριακή 3/1

14:00 Μπέρνλι-Φούλαμ

16:15 Νιούκαστλ-Λέστερ

18:30 Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι

Δευτέρα 4/1

22:00 Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ

Η βαθμολογία


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα