EFL Cup: Στον τελικό η Τότεναμ, 2-0 την Μπρέντφορντ (highlights)

Με γκολ των Σισοκό και Σον η Τότεναμ επικράτησε 2-0 της Μπρέντφορντ στον πρώτο ημιτελικό του EFL Cup και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Δείτε σε βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Το όνειρο της Μπρέντφορντ για πρόκριση στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ έλαβε τέλος το βράδυ της Τρίτης στο Λονδίνο, καθώς η Τότεναμ ήταν αυτή που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε με σκορ 2-0, παίρνοντας το εισιτήριο.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ οι «μέλισσες» ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 84' αποβλήθηκε ο Tζος Ντασίλβα.

Οι «πετεινοί» πήραν γρήγορο προβάδισμα στο 12ο λεπτό όταν ο Μούσα Σισοκό σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε -ποιος άλλος- ο Χέουνγκ-Μιν Σον στο 70'.

Πλέον η Τότεναμ περιμένει τον νικητή του έτερου ημιτελικού μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ» (7/1, 21.45), προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό του EFL Cup.

Οι συνθέσεις:

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Ντάιερ, Ρεγκιλόν (71' Ντέιβις), Σισοκό, Χόιμπεργκ (86' Τανγκανγκά), Λούκας Μόουρα (71' Γουίνκς), Εντομπελέ, Σον, Κέιν.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (Τόμας Φρανκ): Ράια, Ντάλσκγααρντ, Πίνοκ, Σόρενσεν, Χένρι, Ντασίλβα, Γιάνελτ (74' Μαρκόντες), Γιένσεν, Μπεουμό (81' Φορς), Τόνι, Κανός (74' Φόσου-Χένρι).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα