«Corriere dello Sport»: Η Τζένοα θέλει πίσω τον Παπασταθόπουλο κι αναμένει απάντηση στην πρόταση της

H Ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» υποστηρίζει ότι στην Τζένοα θέλουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για αρχηγό και περιμένουν απάντηση του σε πρόταση συμβολαίου 2,5 ετών.

Ως λύση στο αμυντικό της πρόβλημα, που την έχει φέρει προτελευταία στη βαθμολογία της Serie A, βλέπουν οι ιθύνοντες της Τζένοα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έχει εκπαραθυρωθεί από την Άρσεναλ αφού δεν είναι στα πλάνα του Μίκελ Αρτέτα.

Έτσι οι «γκριφόνι» θέλουν πίσω τον «Πάπα» μία δεκαετία μετά την τελευταία σεζόν που πέρασε με την φανέλα τους (2011-12, ενώ είχε προηγηθεί κι η διετία 2008-10) προσφέροντας του ως δέλεαρ και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, πέραν του να συνεχίσει σ' ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης στα 32 του.

Αυτό αναφέρει η Ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», υποστηρίζοντας ότι οι Γενοβέζοι αναμένουν την απάντηση του διεθνούς στόπερ σε πρόταση για συμβόλαιο 2,5 ετών.

Για τον παίκτη πάντως είναι κοινό... μυστικό ότι υπάρχει κι ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σισέ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα