Δημήτρης Πέλκας: «Αγαπώ το ποδόσφαιρο, θα παίξω και άμυνα αν μου ζητηθεί»

Ο διεθνής άσος Δημήτρης Πέλκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της Φενέρμπαχτσε με αντίπαλο την Αλάνιασπορ. Σκόραρε ξανά και αφιέρωσε το τέρμα στην οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Πέλκας σκόραρε στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Αλάνιασπορ με 2-1. Ο διεθνής άσος μίλησε τόσο για το γκολ που σημείωσε, την πορεία του στην ομάδα, ως τώρα αλλά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της τουρκικής ομάδας, αφιέρωσε το γκολ του στην οικογένειά του και στον πατέρα του και τον αδερφό του που γιόρταζαν.

«Είμαι χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε, έχω ήδη δεθεί με την ομάδα. Θέλω κάθε μέρα στην προπόνηση να είμαι όλο και καλύτερος. Θα μπορούσαμε στο πρώτο μέρος με την Αλάνιασπορ να παίξουμε και καλύτερα, στο δεύτερο μέρος όμως νομίζω ότι το διορθώσαμε. Είχαμε ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη με τις ευκαιρίες που κάναμε. Το γκολ μου ήταν δώρο για τον πατέρα και τον αδερφό μου που γιόρταζαν.

Γκολ ο Πέλκας και νίκη κόντρα σε Τζαβέλλα, Σιώπη και Μπακασέτα! (vid)

Αγαπώ το ποδόσφαιρο, ακόμα κι αν ο προπονητής μου πει να παίξω στην άμυνα θα το κάνω γιατί θέλω να βοηθάω και να συνεισφέρω στο σύλλογο» τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Πέλκας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα