Και η Μπέτις για Παπασταθόπουλο

Η Μπέτις έγινε μία ακόμα ομάδα που φέρεται να έχει στη λίστα της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος της προτάθηκε και τον εξετάζει σοβαρά.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει την ομάδα του Πειραιά. Με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, ωστόσο δεν ασχολούνται μόνο οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Σωκράτης βρίσκεται και στο μεταγραφικό… στόχαστρο της Τζένοα, η οποία αναζητά έναν ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας της. Ωστόσο οι… μνηστήρες αυξάνονται καθημερινά για τον διεθνή στόπερ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο ο Παπασταθόπουλος απασχολεί πλέον και την Μπέτις.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η ομάδα της Ανδαλουσίας αναζητεί λύσεις για την αμυντική της γραμμή. Ο Σωκράτης έχει προταθεί στους "βερδιμπλάνκος" και εξετάζουν την υπόθεση. Για να ασχοληθεί σοβαρά η Μπέτις με τον Παπασταθόπουλο θα πρέπει η Άρσεναλ να μην ζητήσει χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ και ο ίδιος θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του. Πάντως είναι μία ακόμα ομάδα που προστέθηκε στους "μνηστήρες" για τον Σωκράτη.

Πάντως με τον 32χρονο στόπερ ασχολείται και η Φενερμπαχτσέ, η ο οποία επίσης παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις με την Άρσεναλ. Οι Τούρκοι έχουν στα υπόψη τους τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και περιμένουν να μάθουν τις προθέσεις των "κανονιέρηδων".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα