Copa Libertadores: Βραζιλιάνικος «εμφύλιος», ο τελικός, με Σάντος - Παλμέιρας στο «Μαρακανά»!

Η Σάντος νίκησε 3-0 την Μπόκα Τζούνιορς στον επαναληπτικό του 0-0 στο Μπουένος Άιρες κι έγινε η δεύτερη φιναλίστ του τελικό του Copa Libertadores, που θα διεξαχθεί στο «Μαρακανά», μετά την Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα

Μόνο τη Βραζιλία θ' αφορά ο τελικός του Copa Libertadores, αφού μετά την Παλμέιρας (του γνωστού, λόγω ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα) η Σάντος έγινε η δεύτερη φιναλίστ του νικώντας 3-0 την Μπόκα Τζούνιορς.

Μ' αυτό το αποτέλεσμα στο «Βίλα Μπελμίρο» και χάρη στο 0-0 στον πρώτο ημιτελικό του «Μπομπονέρα» τα «ψάρια» προκρίθηκαν στην κατά τεκμήριο κορυφαία αναμέτρηση της Ν. Αμερικής, όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο για 4η φορά και πρώτη από το 2011, όταν κατέκτησαν το τρίτο τους στον θεσμό.

Υπενθυμίζεται ότι από την αναμέτρηση θ' αναδειχθεί ο νικητής της περσινής χρονιάς, αφού η δράση είχε διακοπεί λόγω κορονοϊού και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου με τον τελικό στον ποδοσφαιρικό «ναό» του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Στα αγωνιστικά η Σάντος επέβαλε το ρυθμό της και προηγήθηκε 1-0 των Αργεντινών, με τον Πίτουκα (16’). Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σοτέλντο έκανε το 2-0 (49’) και ο Μπράγκα (51’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα