Γιουβέντους-Νάπολι 2-0: Πήρε το 9ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της (Highlights)

Η Γιουβέντους επικράτησε με σκορ 2-0 της Νάπολι και κατέκτησε έτσι το ένατο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους επικράτησε με σκορ 2-0 της Νάπολι στο ιταλικό Σούπερ Καπ και ο Αντρέα Πίρλο κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής των "μπιανκονέρι".

Ο Πορτογάλος άσος πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου. Στο 64' ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ και ο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλβάρο Μοράτα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Έκανε το 2-0 για τη Γιουβέντους και της χάρισε έτσι το ένατο σούπερ καπ της ιστορίας της. Ο Αντρέα Πίρλο πήρε το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της Γιουβέντους. Πέρα από την κατάκτηση του τροπαίου αυτή η βραδιά ήταν σημαντική για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού έφτασε τα 760 γκολ και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών.

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Κιελίνο, Ντανίλο, Κιέζα (46’ Μπερναρντέσκι), Αρτούρ, Μπεντανκούρ (84’ Ραμπιό), ΜακΚένι, Κουλουσέφσκι (84’ Μοράτα), Κριστιάνο Ρονάλντο

Νάπολι (Τζενάρο Γκατούζο): Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί. Ρούι (85’ Γιορέντε), Ντέμε (84’ Πολιτάνο), Μπακαγιόκο (67’ Ελμάς), Λοσάνο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Πετάνια (72’ Μέρτενς).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα