Ρεν-Αντελαΐντ: Υπέστη δεύτερη ρήξη χιαστού στο ίδιο γόνατο σε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Ζεφ Ρεν-Αντελαΐντ, ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστού ξανά, στο ίδιο γόνατο μάλιστα, μέσα σε έναν χρόνο και κάτι, στο παιχνίδι της Νις με τη Μονακό για το γαλλικό πρωτάθλημα.

«Όσκαρ» κακοδαιμονίας διεκδικεί χωρίς αμφιβολία ο Ζεφ Ρεν-Αντελαΐντ, ο οποίος υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό.

Ο 23χρονος χαφ μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του χθεσινού (3/2) αγώνα της Νις με τη Μονακό (1-2) για την 23η αγωνιστική της Ligue 1. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Γαλλίας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο.

Το πολύ δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι ο Ρεν-Αντελαΐντ παθαίνει την ίδια ζημιά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο και μάλιστα στο ίδιο γόνατο...

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα χειρουργηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα μείνει -όπως είναι ευνόητο- αρκετούς μήνες εκτός γηπέδων, χάνοντας μεταξύ άλλων και το ποδοσφαιρικό τουρνουά στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ρεν-Αντελαϊντ ανήκει στη Λιόν, η οποία στις αρχές της φετινής περιόδου, και αφού ο παίκτης επέστρεψε στη δράση από τον προηγούμενο τραυματισμό του, τον έδωσε δανεικό στη Νις, με την οποία έπαιξε 18 παιχνίδια προτού τον βρει η νέα ατυχία...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα