Χιχόν: Χατ-τρικ ο Τζούρτζεβιτς- Γκολ και ασίστ ο Τσούμιτς στο 4-0 επί της Λεγκρόνες (vid)

Ένα γκολ και μία ασίστ είχε ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σπόρτινγκ Χιχόν, Νίκολα Τσούμιτς, στην ευρεία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Λεγκρόνες (0-4) στη Β' κατηγορία Ισπανίας. Χατ τρικ στο ίδιο παιχνίδι από τον πρώην «ερυθρόλευκο» Ούρος Τζούρτζεβιτς.

«Ερυθρόλευκη» συμβολή κατά κάποιον τρόπο είχαμε στη νίκη της Σπόρτινγκ Χιχόν επί της Λεγκρόνες το βράδυ του Σαββάτου (6/2) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Βλέπετε, οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με σκορ 0-4 στηριζόμενοι στους Νίκολα Τσούμιτς και Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο Τσούμιτς, ο οποίος έχει δοθεί στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, είχε μία ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του και στο 82' διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 22χρονου Σέρβου πλάγιου μέσου στο πρωτάθλημα και δεύτερο συνολικά με τη φανέλα της Χιχόν σε 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο συμπατριώτης του 26χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες την περίοδο 2017-18, πέτυχε χατ τρικ! Ο Τζούρτζεβιτς έφτασε έτσι τα 15 γκολ σε 24 παιχνίδια και είναι προς το παρόν πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ του Τσούμιτς:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα