Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Ντεμπούτο στην Premier League για τον Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας μπήκε στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-4) ως αλλαγή στο 85', κάνοντας έτσι το ντεμπούτο του στην Premier League με τη φανέλα των «reds», έξι μήνες μετά τη μετακίνησή του στο Άνφιλντ..

Έπρεπε να περάσουν 22 αγωνιστικές και έξι μήνες από τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, αφήνοντας τον Ολυμπιακό, για να πραγματοποιήσει ο Κώστας Τσιμίκας το ντεμπούτο του στην Premier League.

Αυτό συνέβη στον αποψινό (7/2) άτυχο αγώνα των πρωταθλητών Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ γνώρισε τη συντριβή με 1-4 και έμεινε πια πολύ πίσω στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Πάντως στο 85ο λεπτό του αγώνα και ενώ είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ ο Τσιμίκας πήρε την εντολή του Γιούργκεν Κλοπ να μπει στον αγωνιστικό χώρο, αντικαθιστώντας τον Άντριου Ρόμπερτσον. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του διεθνούς αριστερού μπακ στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Νωρίτερα, βέβαια, ο 24χρονος Έλληνας άσος είχε αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια Champions League και σε ένα ακόμα για τη διοργάνωση του Carabao Cup. Κόντρα στο συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα λοιπόν σήμερα (7/2) κατέγραψε στο ενεργητικό του την πέμπτη εμφάνισή του με τη φανέλα της Λίβερπουλ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα