Μπάγερν: Τα «συγχαρητήρια» Γκουαρντιόλα και η «πρόκληση» σε Φλικ (vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε συγχαρητήρια στην Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων, ενώ απεύθυνε μια... ιδιαίτερη πρόκληση προς τον Χάνσι Φλικ!

«Πρόκληση» εν μέσω συγχαρητηρίων από τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον Χάνσι Φλικ. Η κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων, με τη νίκη (1-0) στον τελικό απέναντι στην Τίγκρες, αποτελεί ορόσημο για την Μπάγερν, που έφτασε τους έξι τίτλους σε μία σεζόν (2019/20): πρωτάθλημα, Κύπελλο Γερμανίας, Σούπερ Καπ Γερμανίας, Champions League, ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα το 2009.

Ο Καταλανός προπονητής, που πέρασε από τον πάγκο της Μπάγερν μεταξύ 2013 και 2016, έστειλε το δικό του μήνυμα στους Βαυαρούς, με ένα βίντεο στο Twitter:

«Συγχαρητήρια σε όλους στην Μπάγερν, για τον παγκόσμιο τίτλο. Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχουν επιτύχει. Αλλά θα ήθελα να υπενθυμίσω στον Χάνσι (Φλικ) ότι είναι η δεύτερη ομάδα που κέρδισε και τους έξι τίτλους. Πριν, ήταν η Μπαρτσελόνα. Λοιπόν, ίσως θα καλέσω τον Μέσι και την παρέα και θα διαγωνιστούμε για τον έβδομο τίτλο. Απλώς πες πότε και πού και θα είμαστε εκεί» αστειεύτηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα