Μάρκο Σίλβα: Υποψήφιος για Μπόρνμουθ

Ο Πορτογάλος προπονητής, Μάρκο Σίλβα είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπόρνμουθ.

Πληροφορίες θέλουν τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, να είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπόρνμουθ.

Ο Τζέισον Τίντολ έλυσε τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής Τζόναθαν Γκουντγκέιντ είναι αυτές τις μέρες ο υπηρεσιακός τεχνικός αλλά η διοίκηση της Μπόρνμουθ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αν και με τον Γκουντγκέιντ η ομάδα είναι αήττητη σε δυο αναμετρήσεις.

Ο Γκουντγκέιντ έχει μία νίκη και μία ισοπαλία σε δυο αναμετρήσεις αλλά δεν θα παραμείνει πρώτος προπονητής στη Μπόρνμουθ, εκτός κι αν την τελευταία στιγμή η διοίκηση κάνει στροφή και προχωρήσει σε μονιμοποίηση του Γκουντγκέιντ.

Η ουσία είναι πως ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό είναι μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται για τον πάγκο της Μπόρνμουθ. Ο 43χρονος Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι φυσικά αρνητικός να αναλάβει την Μπόρνμουθ, αφού αυτή τη στιγμή δεν έχει ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Σίλβα έχει εργαστεί στην Αγγλία σε Χαλ, Γουότφορντ και Έβερτον, μετά την αποχώρησή του από τη χώρα μας και τον Ολυμπιακό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα