Δυσοίωνο το μέλλον του Μπάρκα στην Σέλτικ

Ο Βασίλης Μπάρκας έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Σέλτικ με την Ρος Κάουντι και οι Σκωτσέζοι αναφέρουν ότι δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ των «Κελτών».

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του στην Γλασκώβη. Εδώ και πολύ καιρό ο σκωτσέζικος Τύπος θεωρεί ότι δεν έχει μέλλον στην Σέλτικ και ο αποκλεισμός του από το παιχνίδι με την Ρος Κάουντι ενισχύει ουσιαστικά τα συγκεκριμένα σενάρια.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Σέλτικ δεν άφησε εκτός αποστολής τον Μπάρκα επειδή ήταν τραυματίας ή τιμωρημένος. Για αυτό το λόγο έχουν οργιάσει οι Σκωτσέζοι ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον 26χρονο γκολκίπερ το καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Νιλ Λένον σκόπευε να τον ξεκινήσει κόντρα στην Ρος Κάουντι, αλλά τελικά δεν κάθισε ούτε καν στον πάγκο.

«Μυστήριο η υπόθεση του Μπάρκα, πιθανότατα θα παραχωρηθεί στο τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού», σημείωνε χαρακτηριστικά ο τοπικός Τύπος, με τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ να μετράει 13 συμμετοχές με τη φανέλα της Σέλτικ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα