Παρουσιάστηκε στη Χάιντουκ ο Λιβάγια (vid)

Η Χάιντουκ παρουσίασε και επίσημα τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος πόζαρε με τη φανέλα με το νούμερο «11».

Στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήμα στο άθλημα επέστρεψε ο Μάρκο Λιβάγια και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Κροάτης πρώην άσος της ΑΕΚ παρουσιάστηκε και επίσημα από την Χάιντουκ και πόζαρε με τη φανέλα με το νούμερο «11».

Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα.

«Είμαι ακόμα νέος, ο πρόεδρος του Χαϊντούκ με έπεισε για να επιστρέψω. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιστροφή μου. Μου είπε πως είναι καλύτερα να παίζω εδώ, παρά να πληρώνομαι στην Αθήνα και να μην αγωνίζομαι. Είμαι λοιπόν στο σπίτι, στο κλαμπ μου», επεσήμανε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον στόχο του σχετικά με τα γκολ μέχρι το τέλος της χρονιάς απάντησε: «30».

Το ντεμπούτο του Λιβάγια με τον σύλλογο του Σπλιτ αναμένεται το προσεχές Σάββατο (27/2) στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ριέκα για την 23η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα