Λίβερπουλ: Νοκ άουτ για δύό μήνες ο Χέντερσον!

Για έξι με οκτώ εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Τζόρνταν Χέντερσον, που χειρουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην Έβερτον, αυξάνοντας τα προβλήματα του Γιούργκεν Κλοπ στην στελέχωση της ενδεκάδας της Λίβερπουλ

«Βουνό» τα προβλήματα της Λίβερπουλ.

Δεν είναι μόνο ότι προέρχεται από 4 σερί ήττες χάνοντας το ... τρένο της διεκδίκησης της υπεράσπισης των περσινών της πρωτείων, αλλά κι οι τραυματισμοί που συνεχίζουν να την πλήττουν.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έγινε ο ο πιο πρόσφατος «κρίκος» στην αλυσίδας τους.

Ο αρχηγός των «κόκκινων» υπεβλήθη σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα και πρόκειται να παραμείνει εκτός για έξι με οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με τους «Times».

Ο Άγγλος μέσος αποχώρησε τραυματίας στο 30ο λεπτό του Σαββατιάτικου ντέρμπι με την Έβερτον (που έληξε με θρίαμβο των «ζαχαρωτών» 2-0 στο «Άνφιλντ») και το πρόβλημα του αποδείχθηκε αρκούντως σοβαρό.

Σύμφωνα με το έντυπο ο Χέντερσον, αυτή την εβδομάδα επισκέφθηκε ειδικό γιατρό στο Λονδίνο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα, όπου εντοπιζόταν το πρόβλημα. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για απουσία 1,5 έως δύο μηνών.

Ο Χέντερσον τη φετινή σεζόν μετράει 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει ένα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα