Έχασε τον Ρόου η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ νίκησε με 3-1 τη Λέστερ, αλλά ο Ρόου τραυματίστηκε και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με τις "αλεπούδες".

Η Άρσεναλ έκανε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επικρατώντας με σκορ 3-1 της Λέστερ και μπήκε ξανά στο… κόλπο της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω της Premier League.

Οι "κανονιέρηδες", ωστόσο έχασαν σε αυτό το παιχνίδι λόγω τραυματισμού τον Σμιθ Ρόου, ο οποίος αποχώρησε στο 42ο λεπτό του αγώνα με τις "αλεπούδες". Ο 20χρονος άσος που φέτος έχει τέσσερις ασίστ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα και πλέον η αγωνία έχει να κάνει για το πότε θα είναι έτοιμος να τεθεί ξανά στη διάθεση του Μικέλ Αρτέτα.

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λέστερ για τον τραυματισμό του Ρόου λέγοντας: «Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός. Δεν ένιωθε πολύ καλά για να συνεχίσει να παίζει οπότε αποφασίσαμε να βγει από το παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι δεν θα μείνει εκτός για πολύ καιρό», ανέφερε ο Αρτέτα.

Ακόμη δεν υπάρχει η οριστική διάγνωση για την κατάσταση του Ρόου, αλλά εκείνο το πιθανότερο είναι πως δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 11 Μαρτίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα