Champions League: Οι ενδεκάδες σε Βουδαπέστη και Παρίσι!

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες σε Βουδαπέστη (Λίβερπουλ - Λειψία) και Παρίσι (Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα). 

Το βράδυ της Τετάρτης (10/3) τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται σε Βουδαπέστη και Παρίσι, καθώς Λίβερπουλ - Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα ρίχνονται στη μάχη των επαναληπτικών στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας (λόγω κορονοϊού) και όχι στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ - με προίκα το 0-2 του πρώτου αγώνα, υποδέχεται τη Λειψία. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων έγιναν γνωστές και αυτές είναι:

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μανέ, Ζότα, Σαλάχ.

Λειψία (Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Άνταμς, Ενκουκού, Κλόστερμαν, Ουπαμεκάνο, Μουκιέλε, Σάμπιτσερ, Καμπλ, Όλμο, Φόσμπεργκ, Πόουλσεν.

Στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν με το ευρύ 4-1 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νου» υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Δύσκολο, πολύ δύσκολο το έργο για τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του. Ας ρίξουμε μια ματιά στις ενδεκάδες:

Παρί Σεν Ζερμέν (Ποτσετίνο): Νάβας, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Φλορέντζι, Κουρζαβά, Γκουεγιέ, Παρέδες, Βεράτι, Ντράξλερ, Εμπαπέ, Ικάρντι.

Μπαρτσελόνα (Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Μινγκουέθα, Λενγκλέ, Άλμπα, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Μέσι, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα