Διαζύγιο για τον Ίκερ Κασίγιας και την Σάρα Καρμπονέρο!

Ο Κασίγιας και η Καρμπονέρο σε κοινή τους τοποθέτηση στα social media, ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας!

Τίτλοι τέλους μπήκαν στον γάμο του πρώην γκολκίπερ των Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτο, Ίκερ Κασίγιας και της γνωστής Ισπανίδας ρεπόρτερ Σάρα Καρμπονέρο.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα στην Ισπανία που ανέφεραν ότι οι δυο τους έχουν αποφασίσει να πάρουν διαζύγιο, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώνονταν τα ρεπορτάζ.

Τελικά, το βράδυ της Παρασκευής (12/3) οι Κασίγιας και Καρμπονέρο προχώρησαν σε μία κοινή ανακοίνωση μέσω των social media:

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την οικογένεια που χτίσαμε με αγάπη, η οποία μας γέμισε ευτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη μας αυτή παίρνει διαφορετικούς δρόμους, αλλά θα συνεχίσουμε μαζί στο καθήκον να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς όπως το έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι μία απόφαση που λάβαμε μετά από πολλή σκέψη και από κοινού. Ο σεβασμός και η φιλία θα παραμείνουν πάντα. Η προτεραιότητά μας είναι από την αγάπη αυτή να συμβάλουμε στο ευ ζην και την εκπαίδευση των παιδιών μας, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον σταθερό και υγιές. Με αυτά τα λόγια σάς παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή της αλλαγής. Αυτές οι λέξεις είναι η μόνη δημόσια τοποθέτησή μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα