Μακ Άβενι: «Να ξεφορτωθεί η Σέλτικ τον Μπάρκα και αυτόν που τον έφερε!»

Εναντίον του Βασίλη Μπάρκα μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Σέλτικ Φρανκ Μακ Άβενι, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την ομάδα της Γλασκώβης ο Έλληνας τερματοφύλακας και ο άνθρωπος που τον πήγε στους Καθολικούς.

Σκληρά λόγια για τον Βασίλη Μπάρκα και τη θητεία του στη Σέλτικ χρησιμοποίησε ο παλιός άσος των Καθολικών Φρανκ Μακ Άβενι, ενώ από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο άνθρωπος που κανόνισε τη μεταγραφή του διεθνούς τερματοφύλακα στην ομάδα της Γλασκώβης.

Ο 61χρονος παλαίμαχος επιθετικός σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην πορεία της Σέλτικ στο πρωτάθλημα, το οποίο έχασε με μεγάλη διαφορά από την «αιώνια» αντίπαλο Ρέιντζερς που έκανε περίπατο. Ο Μακ Άβενι μίλησε όμως και για τον Έλληνα γκολκίπερ, για τον οποίο ο σκωτσέζικος σύλλογος ξόδεψε 5,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει.

«Να τον ξεφορτωθούν! Πρέπει να τον αφήσουν να φύγει, να μην καταστραφεί η καριέρα του. Πρέπει να αποχωρήσει ώστε να αρχίσει να απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο», είπε συγκεκριμένα και συνέχισε με τα παρακάτω λόγια:

«Όποιος έφερε τον Μπάρκα στη Σέλτικ πρέπει να αποχωρήσει μαζί του. Η Σέλτικ πρέπει να γλιτώσει όσα χρήματα μπορεί και να τον αφήσει να φύγει. Σίγουρα πάντως δεν θα πάρουν πίσω όσα χρήματα ξόδεψαν για να τον αποκτήσουν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα