Φιορεντίνα: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ιακίνι

Επιστρέφει στη Φιορεντίνα μέσα σε διάστημα λίγων μηνών ο Τζουζέπε Ιακίνι, αντικαθιστώντας τον Τσέζαρε Πραντέλι στην τεχνική ηγεσία.

Ο Τζουζέπε Ιακίνι επέστρεψε στον πάγκο της Φιορεντίνα, μετά την παραίτηση του Τσέζαρε Πραντέλι, με την διοίκηση να ανακοινώνει την πρόσληψή του.

Ο απερχόμενος προπονητής, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με μία επιτυχημένη πενταετία στους «βιόλα» (2005-10), κλήθηκε να βγάλει την ομάδα από την αγωνιστική κρίση στις αρχές Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Ιακίνι. Ο Ιακίνι είχε αντικαταστήσει τον Βιτσέντζο Μοντέλα το Δεκέμβριο του 2019 και είχε απολυθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Πραντέλι, από την πλευρά του, δεν κατάφερε να αντιστρέψει το κακό ξεκίνημα του Ιακίνι, με αποτέλεσμα η ιταλική ομάδα να κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό, φιγουράροντας στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Τώρα, ο Ιακίνι θα κληθεί εκ νέου να σώσει την παρτίδα για τους «βιόλα» στις εναπομείνασες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών από την προηγούμενή του θητεία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα