ΑΕΛ: Χτύπησε ο Σπαρβ με την Εθνική Φινλανδίας και θα υποβληθεί σ' επέμβαση...

Ο Τιμ Σπαρβ, της ΑΕΛ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φινλανδίας με την Βοσνία / Ερζεγοβίνη κι όχι μόνο θα χάσει το επόμενο ματς των Σκανδιναβών με τους Ουκρανούς αλλά θα υποβληθεί και σε επέμβαση χάνοντας αναμετρήσεις των play out.  

Χωρίς τον αρχηγό της, Τιμ Σπαρβ, θ' αγωνιστεί στο επόμενο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, της Ευρωπαϊκής ζώνης, η Φινλανδία, καθώς ο άσος της ΑΕΛ χτύπησε στην αναμέτρηση κόντρα στην Βοσνία /Ερζεγοβίνη (2-2) και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Βαλκάνιους ο Σκανδιναβός αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο και την επόμενη εβδομάδα θα μπει κάτω από το νυστέρι.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Ο. της Φινλανδίας, η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή και σύντομα θα επιστρέψει γερός στα γήπεδα.

«Λυπάμαι που δεν θα μπορώ να βοηθήσω. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα πάει καλά», σχολίασε σχετικά ο ίδιος στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία που θα απουσιάσει.

Ο χρόνος της αποθεραπείας του εκτιμάται πως δεν θα είναι μακρύς, αλλά θα «χάσει» ορισμένα παιχνίδια των «βυσσινί» στα play out.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα