Επίσημο: Ο Ραφίνια στη Γκρέμιο (vid)

Ποδοσφαιριστής της Γκρέμιο είναι και επίσημα ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού ο Ραφίνια, αφού η μεταγραφή του ανακοινώθηκε από το βραζιλιάνικο κλαμπ.

Ο Ραφίνια έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο τέλος Ιανουαρίου και από τότε επέστρεψε στην πατρίδα του. Από την πρώτη στιγμή είχε δείξει ότι επιθυμούσε να φορέσει ξανά τη φανέλα της Φλαμένγκο από την οποία και έφυγε το καλοκαίρι για να έρθει στην Ελλάδα.

Τελικά οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Στελέχη της "Φλα" δεν ξέχασαν ότι ο Ραφίνια τους άφησε το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Γι' αυτό το λόγο χάλασαν και τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον πρώην μπακ των Πειραιωτών.

Κάπως έτσι στο… κόλπο μπήκε η Γκρέμιο. Έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον για τον έμπειρο δεξιό μπακ κι εκείνος από την πλευρά του φάνηκε να βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή του στην Γκρέμιο.

Έτσι σήμερα (29/3) ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής. Έπεσαν οι υπογραφές στο συμβόλαιο και ο Ραφίνια είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Γκρέμιο έως το τέλος του 2021.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα