Νταμίρ Κάναντι: Προπονητής του μήνα στην Αυστρία

Ο Νταμίρ Κάναντι ψηφίστηκε προπονητής του μήνα στην Αυστρία, έχοντας με την Άλταχ τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες μέσα στον Μάρτιο.

Προπονητής του μήνα στην Αυστρία ο Νταμίρ Κάναντι. Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου, μετά την αποχώρησή του από το Περιστέρι, ανέλαβε την Άλταχ και έχει θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα τον Μάρτιο σε τέσσερις αγώνες, είχε τρεις νίκες η Άλταχ με τον κόουτς Κάναντι στον πάγκο και για αυτόν τον λόγο ψηφίστηκε ως ο προπονητής του μήνα.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και για την ψήφο των φιλάθλων» είπε ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος συγκέντρωσε το 54% των ψήφων στο skysport της Αυστρίας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τόμας Σίλμπερμπεργκερ της Βάτενς με 40% και στην τρίτη τον Τζέσι Μάρς της Σάλτσμπουργκ.

Ο Νταμίρ Κάναντι τον περασμένο Φεβρουάριο επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Αλτάχ. Ο Αυστριακός προπονητής βρισκόταν στην ομάδα της πατρίδας του από το 2013 έως το 2016.

Ο Κάναντι έκανε ντεμπούτο φέτος στον πάγκο της Άλταχ στις 28/2 με νίκη κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ. Ακολούθησε η εντός έδρας από τη Λίντσερ στις αρχές του μήνα και στη συνέχεια η Άλταχ είχε τρεις σερί νίκες (1-0 εκτός τη Σεντ Πόλτεν, 2-1 τη Ριντ εντός και 3-1 πάλι εντός τη Σαφχάουζεν).

Επόμενο ματςγια την ομάδα του Κάναντι, με την Αούστρια Βιέννης (εκτός έδρας) το ερχόμενο Σάββατο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα