Λίβερπουλ: Πέρασε ιατρικά ο Κονατέ της Λειψίας

Ο Γάλλος αμυντικός Ιμπραχίμα Κονατέ πέρασε ιατρικές εξετάσεις στο Παρίσι για λογαριασμό της Λίβερπουλ και πλησιάζει στη μετακίνησή του στους «κόκκινους» από την Λειψία.

Ολοένα και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Λίβερπουλ βρίσκεται ο Ιμπραχίμα Κονατέ της Λειψίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού «RMC», ο 21χρονος στόπερ υποβλήθηκε στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στο Παρίσι για λογαριασμό των «κόκκινων» και πλέον αυτό που απομένει είναι η συμφωνία στο οικονομικό ανάμεσα στην αγγλική ομάδα και τους «κόκκινους ταύρους» προκειμένου να οριστικοποιηθεί η υπόθεση.

Πληροφορίες από το Νησί υποστηρίζουν πως η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 42 εκατομμυρίων ευρώ που ορίζει η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη από την γερμανική ομάδα, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της και να ενισχύσει έτσι ακόμα περισσότερο τα μετόπισθεν ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βέβαια, οι εκπρόσωποι του παίκτη τονίζουν πως οι «κόκκινοι» δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει κινήσει τις διαδικασίες για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, καθώς ο τελευταίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ακόμα ευρωπαϊκών συλλόγων, εκ των οποίων η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο νεαρός Γάλλος άσος έχει συμβόλαιο με την Λειψία ως το καλοκαίρι του 2023 και δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι απογοητευμένος με τον προπονητή του, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, για τον χρόνο συμμετοχής του στις φετινές αναμετρήσεις των «κόκκινων ταύρων».

Την τρέχουσα περίοδο ο παίκτης έχει πάρει μέρος σε μόλις 15 αναμετρήσεις της γερμανικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τέθηκε αντιμέτωπος και με την Λίβερπουλ τον περασμένο μήνα στις συναντήσεις των δύο συλλόγων για την φάση των «16» του Champions League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα