Στη Βαρκελώνη ο μάνατζερ κι ο πατέρας του Χάαλαντ για να μιλήσουν με την Μπαρτσελόνα!

Ο Μίνο Ραϊόλα και ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ βρέθηκαν, σε ταξίδι - εξπρές, στη Βαρκελώνη το πρωί της Πέμπτης (01/04) για να συναντηθούν με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Όχι δεν είναι ...Πρωταπριλιάτικο αστείο!

Άλλωστε υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα ότι ο Μίνο Ραϊόλα, ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ αλλά και ο πατέρας (Aλφ Ίνγκε Χάαλαντ) του 20χρονου Νορβηγού, διεθνούς, επιθετικού βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην Βαρκελώνη για να συναντηθούν με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους!

Άλλωστε οι «μπλαουγκράνα» είναι μια από τις «μεγάλες» ομάδες που αποτελούν «μνηστήρες» του θαυματουργού Σκανδιναβού, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του φετινού Champions League (10 γκολ) επαναφέροντας την Μπορούσια Ντόρτμουντ στα προημιτελικά του θεσμού μετά από το 2017, ενώ έχει 33 τέρματα σε 31 ματς (συν οκτώ ασίστ) συνολικά!

Ο Χάαλαντ αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα των Καταλανών που ψάχνουν σέντερ φορ μετά την περσινή αποπομπή του Λουίς Σουάρες αλλά οι υψηλές απαιτήσεις των Βεστφαλών (μεταξύ 150 και 180 εκατ. ευρώ) με τους οποίους έχει συμβόλαιο ως το 2023 καθώς κι ο ανταγωνισμός άλλων ομάδων (Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι) δυσκολεύουν την έλευση του.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης του από την Γερμανική ομάδα το καλοκαίρι του 2022 αντί 75 εκατ. ευρώ με την Μπαρτσελόνα να εκδηλώνει πρώτη, έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον Χάαλαντ ξεκινώντας την «κούρσα» της απόκτησης του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα