Κροατία: Γκολ και ασίστ ο Λιβάγια κόντρα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο (vid)

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη της Χάιντουκ με 2-0 επί της Λοκομοτίβα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο κροατικό πρωτάθλημα.

Με τον Μάρκο Λιβάγια να πραγματοποιεί μεγαλειώδη εμφάνιση, η Χάιντουκ επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Λοκομοτίβα του Κυριάκου Παπαδόπουλου για την 27η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 15’ με εντυπωσιακό γκολ, καθώς κοντρόλαρε τη μπάλα με το κεφάλι και στη συνέχεια έπιασε σουτ στην κίνηση για το 0-1. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί…

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (48’) βρήκε έξοχα τον Ουμούτ Ναγίρ και ο τελευταίος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Χάιντουκ (0-2). Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Λοκομοτίβα και αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δίχως ωστόσο να την βοηθήσει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Για την Χάιντουκ αυτή ήταν η δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα με την οποία διεύρυνε το αήττητο σερί της στον θεσμό στα έξι ματς, ενώ αντίθετα η Λοκομοτίβα με την ήττα αυτή παρέμεινε σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης που οδηγεί στο τέλος της σεζόν στον υποβιβασμό.

Δείτε τα γκολ στην αναμέτρηση:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα