Μπαρτσελόνα: Η αποστολή για το κλάσικο έχει Πικέ και Σέρχι Ρομπέρτο (pic)!

H Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποστολή της εν όψει του Σαββατιάτικου κλάσικο με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» η οποία είχε νέα πρόσωπα τους Ζεράρ Πικέ και Σέρχι Ρομπέρτο.

Επιστροφές ενόψει του Σαββατιάτικου - κομβικού για την κούρσα του τίτλου στην La Liga - κλάσικο με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» έχει η Μπαρτσελόνα.

Οι Ζεράρ Πικέ και Σέρχι Ρομπέρτο αποθεραπεύθηκαν και ενσωματώθηκαν στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» γεγονός που «λύνει» τα χέρια του τεχνικού τους Ρόναλντ Κούμαν.

Αντιθέτως, εκτός των πλάνων του Ολλανδού τεχνικού των «μπλαουκγράνα» έχουν μείνει οι τραυματίες Ανσού Φάτι, Φελίπε Κοουτίνιο και Νέτο, που δεν συμπεριλήφθηκαν και στην αποστολή.

Έτσι την 23άδα της Μπαρτσελόνα ενόψει του αγώνα στην Ισπανική πρωτεύουσα απαρτίζουν οι: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Πικέ, Αραούχο, Μπουσκέτς, Γκριεζμάν, Πιάνιτς, Μπρέιθγουεϊτ, Μέσι, Ντεμπελέ, Πουίγ, Λενγκλέ, Πέδρι, Τρινκάο, Άλμπα, Ρομπέρτο, Ντε Γιόνγκ, Ουμτιτί, Φίρπο, Πένια, Μορίμπα, Μινγκέθα και Τένας.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα είναι 2η στην βαθμολογία στον πόντο από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τρίτη στο -3 από τους «κολτσονέρος»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα