Serie A: Ανοίγουν ξανά τα γήπεδα για τον κόσμο

Η ιταλική κυβέρνηση έκανε ένα πρώτο βήμα προς την κανονικότητα και από την 1η Μαΐου ανοίγουν οι κερκίδες γηπέδων της Serie A.

Από την περασμένη εβδομάδα η Serie A είχε κάνει αίτημα στην ιταλική κυβέρνηση προκειμένου να επιστρέψει κόσμος στα γήπεδα. Από τη στιγμή που άναψε το πράσινο φως για την παρουσία φιλάθλων στο Ολίμπικο για το Euro και η ιταλική λίγκα ζήτησε να γυρίσει ο κόσμος στις κερκίδες.

Όπως μεταδίδει ο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι απάντησε θετικά στο αίτημα της λίγκας για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση έδωσε την έγκριση της στις περιοχές που είναι κίτρινες λόγω κορονοϊού να επιτραπεί η είσοδος μάξιμουμ 1000 θεατών. Αυτό θα ξεκινήσει από το Σάββατο 1 Μαΐου με τον κόσμο να επιστρέφει στις κερκίδες των ιταλικών γηπέδων.

Έτσι η 34η αγωνιστική της Serie A θα διεξαχθεί και στις κερκίδες κάποιων γηπέδων θα βρίσκονται οπαδοί, ενώ σε κάποια άλλα όχι. Στις κίτρινες περιοχές θα μπει κόσμος, αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο στις πορτοκαλί και κόκκινες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα