Μίλαν: Ανακοίνωσε την παραμονή του Ιμπραΐμοβιτς (pic)

Για μια ακόμα χρονιά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι ο ηγέτης της Μίλαν στην προσπάθεια που θα κάνει για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα με τους Ιταλούς να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία τους

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όχι μόνο θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, αλλά θα ηγηθεί για μια ακόμα σεζόν της Μίλαν!

Ο 39χρονος Σουηδός φορ υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τους «ροσονέρι» για μία ακόμη σεζόν, με τις απολαβές του να παραμένουν στα ίδια επίπεδα, δηλαδή στα 7 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους.

Τη φετινή σεζόν ο Ιμπραΐμοβιτς έχει σκοράρει 15 γκολ σε 17 παιχνίδια στη Serie A, όντας ο πρώτος σκόρερ της Μίλαν και ο ποδοσφαιριστής που την οδηγεί στην επιστροφή της στο Champions League μετά από χρόνια.

Ο Ιμπραΐμοβιτς θα αποτελέσει έναν από τους πυλώνες και της... νέας Μίλαν που θα χτιστεί για την επόμενη σεζόν, με σκοπό να διεκδικήσει τους τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Άλλωστε ο Σουηδός άσος έχει αποδείξει πως είναι και πεισματάρης και αποφασιστικός για να αποτελέσει την «πηγή έμπνευσης» που απαιτεί μια τέτοια προσπάθεια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα