Αγωνία στον Ολυμπιακό μετά το διπλό της Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ (highlights)

Αγωνία για τον Ολυμπιακό μετά το διπλό που πήρε η Λίβερπουλ μέσα στο Ολντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ανοικτό» παραμένει αν θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν στον α’ ή στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μεγάλη ζημιά έχει κάνει ως προς τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν (σ.σ. έναρξη προετοιμασίας, κλείσιμο προπονητικών κέντρων), η εντός έδρας ήττα της Τσέλσι από την Άρσεναλ το βράδυ της Τετάρτης (13/5). Αν κέρδιζε, τότε ο Ολυμπιακός θα ξεκινούσε σίγουρα στον β’ προκριματικό.

Ο μεγαλύτερος φόβος πλέον για τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο η 5η Γουέστ Χαμ, αλλά και η Λίβερπουλ. Οι «ρεντς» συγκεντρώνουν πιθανότητες να πετάξουν εκτός τετράδας της Τσέλσι μετά το διπλό που πήραν στο Ολντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 2-4: Κόκκινο «καρέ» ελπίδας για το «σεντόνι»! (Highlights)

Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Αν πάνε «τρένο» έως το τέλος της σεζόν και η Τσέλσι στραβοπατήσει με την Λέστερ (επίσης παλεύει για την έξοδό της στο Champions League) ή με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Λίβερπουλ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Λονδρέζους και βρίσκεται στο -4 με 60 βαθμούς από την 4η θέση όπου είναι η Τσέλσι (64β.). Η ομάδα του Κλοπ έχει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με την ήδη υποβιβασμένη Γουέστ Μπρομ και με την αδιάφορη Μπέρνλι, ενώ τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την επίσης αδιάφορη Κρίσταλ Πάλας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 2-4: Τα γκολ στο Ολντ Τράφορντ (vid)

Αντιθέτως, η Τσέλσι παίζει με την Λέστερ που είναι στην 3η θέση και θέλει να παραμείνει εκεί για να μην κινδυνεύσει η έξοδός της στο Champions League και στην εξαιρετικά επικίνδυνη έδρα της Άστον Βίλα.

Να θυμίσουμε, ότι σε περίπτωση που η Λίβερπουλ πετάξει εκτός 4άδας την Τσέλσι και οι Λονδρέζοι κερδίσουν στον τελικό του Champions League την Μάντσεστερ Σίτι, τότε ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει από τον α’ προκριματικό γύρο στις 6 Ιουλίου.

Οποιοδήποτε άλλο σενάριο, είτε δηλαδή μείνει εντός τετράδας Premier League η Τσέλσι (ακόμα κι αν πάρει το Champions League, είτε κατακτήσει την κούπα με τα μεγάλα αφτιά η Σίτι στον τελικό του Πόρτο, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου από τον β’ προκριματικό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα