Ίντερ: Ανανέωσε με Μπαστόνι ως το 2024

Στη δύναμη της Ίντερ θα παραμείνει για τρία ακόμη χρόνια ο Αλεσάντρο Μπαστόνι, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/5) το ιταλικό κλαμπ.

Ποδοσφαιριστής της Ίντερ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024 θα παραμείνει ο Αλεσάντρο Μπαστόνι, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την Παρασκευή (28/5) η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ο μόλις 22χρονος στόπερ αποτέλεσε ένα από τα θεμέλια της άμυνας των «νερατζούρι» απολαμβάνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος δημιούργησε μια απροσπέλαστη αμυντική τριάδα μαζί με τον Σλοβάκο Μίλαν Σκρίνιαρ και τον Ολλανδό Στέφαν Ντε Φράι.

Ο Μπαστόνι ήταν βασικότατος στη φετινή πορεία της Ίντερ προς τον τίτλο, καταγράφοντας 32 συμμετοχές σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος, έτσι η επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Μιλάνου δεν προκαλεί έκπληξη σε καμία περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δέχθηκε προτάσεις από αρκετούς άλλους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο προτίμησε να τιμήσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Ίντερ και να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο, υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα