Η Μπενφίκα για Βινάγκρε και ο λόγος που απέτυχε στον Ολυμπιακό

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε έχει μπει στο… στόχαστρο της Μπενφίκα, ενώ ο ίδιος εξήγησε γιατί απέτυχε στον Ολυμπιακό.

Η ιστορία με τον Ρούμπεν Βινάγκρε είναι γνωστή. Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό πέρσι με τη μορφή του δανεισμού προκειμένου να καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκα. Ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στην ομάδα του Πειραιά ή μάλλον ποτέ δεν είδε με θετικό μάτι τη μετακίνηση του στην Ελλάδα.

Ο 22χρονος μπακ τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο, η οποία πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Στη Liga NOS έκανε 20 συμμετοχές και κατάφερε να φτιάξει το όνομα του.

Το καλοκαίρι που διανύουμε θα είναι "καυτό" για τον Ρούμπεν Βινάγκρε, αφού όπως αναφέρει η Abola η Μπενφίκα εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του νεαρού Πορτογάλου μπακ. Ο Βινάγκρε είναι στα υπόψη των "αετών", ενώ έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς έως το καλοκαίρι του 2024.

Στο μεταξύ ο ποδοσφαιριστής μίλησε πορτογαλικά Μέσα για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο λόγο που απέτυχε: «Στον Ολυμπιακό δεν ήμουν χαρούμενος για διάφορους λόγους. Πήγα στην ομάδα κι ήμουν τραυματίας, με θλάση, έπαιξα λίγα παιχνίδια αλλά ποτέ δεν κατάφερα να είμαι καλός. Έπρεπε να σταματάω και μετά να ξαναπαίζω και να σταματάω...και έτσι τα πάντα έγιναν πιο δύσκολα. Γι΄ αυτό και ακολούθησα την επιλογή να φύγω. Και πήρα την καλύτερη απόφαση. Δεν σκέφθηκα ότι φεύγω από μία ομάδα που μάχεται για τίτλους και πήγα σε μία άλλη που μάχεται για να σωθεί, αλλά ότι πάω να βοηθήσω, να παίξω κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα